27.2.2023. 13:45
0
Pjevačica Adele se zaručila: Planira se vjenčati ovog ljeta
Pjevačica Adele (34) i sportski agent Rich Paul (41) navodno su zaručeni i planiraju se vjenčati ovo ljeto, dvije godine nakon što su objavili svoju vezu, prenosi Daily Mail. O zarukama se počelo šuškati nakon što je višestruka dobitnica Grammyja tokom vikenda na svom koncertu u Las Vegasu viđena s velikim dijamantnim prstenom na ruci.

Tvrdi pouzdan izvor

Iako pjevačica prsten nosi još od dodjele nagrada BRIT 2022., par nikad nije službeno potvrdio da je zaručen, a sad je to za internetsku stranicu Deux Moi napravio jedan vrlo pouzdan izvor.

Iako Adele svoj privatni život nastoji držati što dalje od svjetla reflektora, Richu ipak otvoreno izjavljuje ljubav. Tako mu je u decembru posvetila pjesmu tokom nastupa u Las Vegasu.

“Volim ga više od života, pa možemo li mu čestitati rođendan? Zove se Rich!”, rekla je pjevačica Adele pa otpjevala “Happy Birthday”.

A ranije, u augustu, u intervjuu za Elle otkrila je kako joj je san biti domaćica.

“Nikad nisam bila ovako zaljubljena. Opsjednuta sam njime. Apsolutno se želim ponovno udati i definitivno želim imati još djece”, rekla je. Na pitanje je li dijamant na njezinoj ruci zaručnički prsten, tad je odgovorila: “Nisam zaručena. Jednostavno volim vrhunski nakit”.

Vrhunski nakit

Adele i Rich Paul upoznali su se na zabavi prije nekoliko godina, a svoju vezu objavili su u ljeto 2021. Pjevačica je prije bila u braku s poduzetnikom Simonom Koneckijem, s kojim ima devetogodišnjeg sina Angela.

U smaju 2022., nakon godinu dana veze, vlasnica hitova “Hello”, “Someone Like You” i “Rolling in the Deep” počela je živjeti s partnerom Richom, koji vodi NBA zvijezde poput LeBrona Jamesa, Anthonyja Davisa i Bena Simmonsa.

Tokom prošloga intervjua za Rolling Stone, Adele je svoju vezu sa sportskim agentom opisala kao “najnevjerojatniju, najiskreniju i najjednostavniju” u kojoj je ikad bila.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.