28.3.2023. 8:21
0
James Wong jednim pitanjem rasplakao voditeljicu tokom emisije uživo
Glumac James Wong razgovarao je s voditeljicom MSNBC-ja Katie Phang, koja se rasplakala tokom emisije uživo zbog jednog pitanja koje joj je postavio

Glumac koji je utjelovio lik djeda porodici James Wong u hit filmu Sve u isto vrijeme, nagrađenom brojnim Oscarima, razgovarao je voditeljicom o filmu i svojoj karijeri.

94-godišnji glumac rekao je kako je “prilično iscrpljen” nakon dodjele te se osvrnuo na svoju 70-godišnju karijeru tokom koje je snimio više od 700 filmova. Razgovor je zatim krenuo u smjeru rasne problematike u Americi te stereotipnih uloga koje su se nametale glumcima azijskog porijekla.

Phang je spomenula kako su njegove tri kćeri i osmero unučadi sigurno ponosni na njega, dodavši kako je izgubila oca prije četiri godine.

Glumac je zatim upitao je li njezin otac doživio da je vidi kako vodi vlastitu emisiju, a voditeljicu je dirnulo pitanje.

“Ne, postajem emotivna zbog ovog pitanja. Preminuo je od Alzheimerove bolesti i demencije Lewyjevih tjelešaca na Dan očeva 2019. Dakle, nikad me nije vidio kako ovo radim. Ali znam da je bio ponosan na mene”, rekla je.

“Siguran sam da bi vaš otac, baš poput mene koji sam također otac, bio ponosan na svoje dijete, na djecu koja nasljeđuju naše ime.”

Na kraju emotivnog intervjua Phang se ispričala što je plakala, na što joj je Hong odgovorio da mu je bila čast razgovarati s njom.



(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.