6.5.2023. 17:32
0
Kevin Kostner nakon razvoda želi zaustaviti glasine o nevjerstvu
Nakon vijesti da se Kevin Kostner i njegova supruga Kristin Baumgartner razvode poslije 18 godina braka, pojavila su se na društvenim mrežama nagađanja da je razlog kraha preljuba.

Uslijedio je obrt koji će možda neke i iznenaditi. Čuveni glumac želio je da zaustaviti glasine o nevjerstvu.

Iako se pisalo da je manekenka i dizajnerka Kristin Baumgartne podnijela papire za razvod zbog "nepomirljivih razlika", spekulisalo se da je pravi razlog preljuba koju je počinio Kevin Kostner i to sa koleginicom iz serije "Yellowstone".

"Kevin je bio jako iznenađen postupcima svoje supruge, ali nije želio razvod i prihvatio bi pomirenje. Sve ovo je razočaravajuće, on voli nju i voli svoju djecu. Nemam pojma zna li Kostner uopšte koji su razlozi zbog kojih ona želi razvod", rekao je glumčev prijatelj za "Page Six" dok je glumčev predstavnik za štampu negirao glasine da je Kostner bio nevjeran.

Bivši par posljednji put pojavio se u javnosti u martu na dodjeli Oskara u Los Anđelesu, niko nije ni slutio da će Kristin ubrzo donijeti odluku o razvodu.

Kostner i njegova bivša supruga započeli su vezu 2000. godine, a vjenčali su se četiri godine kasnije u Aspenu u Koloradu. Imaju troje djece i oboje žele zajedničko starateljstvo nad djecom. Glumac je od 1978. do 1994. bio oženjen koleginicom Sindi Silvom, taj brak donio mu je dvije ćerke i sina.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.