7.5.2023. 15:35
1
Jusuf Nurkić staje “na ludi kamen”, poznat datum vjenčanja
Bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić uskoro više neće biti "na tržistu".

Nurkić je odlučio da je vrijeme da “stane na ludi kamen” i skrasi se sa svojom dugogodišnjom djevojkom Eminom Durić.

Za curenje ove informacije “kriva” je Emina Ganić, koja je na svom Instagram profilu podijelila video na kojem se vidi pozivnica koju je dobila od BosnianBeasta i buduće gospođe Nurkić.

Vjenčanje će biti obaljeno u Dubrovniku na tvrđavi Lovrijenac 29. jula. Jusuf i Emina su se upoznali u Tuzli tokom njenog studija farmacije i njegove igre za reprezentaciju BiH u košarci.

Interesantno je da je sve češći izbor Bosanaca i Hercegivaca za svadbena slavlja upravo u Dubrovniku i u primorskoj tvrdjavi iz 16 vijeka, navodi N1. 



(A.R.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.