9.5.2023. 18:25
0
Robert de Niro u 80. godini dobio sedmo dijete
FOTO: Shutterstock
Slavni glumac Robert de Niro dobio je sedmo dijete u 80. godini. On je ovu vijest potvrdio u intervjuu za kanadske medije.



Njegov predstavnik za štampu je takođe potvrdio ovu vijest i za „Sky News“. Rekao da je De Niro presrećan.

Podsjećamo, Robert De Niro ima šestoro djece iz svojih brakova i veza. Sa prvom suprugom Dajanom Abot ima ćerku Drinu i sina Rafaela, piše Nova.rs.

Sa bivšom djevojkom, modelom i glumicom Toukie Smit dobio je 1995. godine blizance Huliana i Arona.

Sa nekadašnjom suprugom Grejs Hatavej glumac ima sina Eliota i ćerku Helen.

On se od Grejs razveo 2018. godine, a pričalo se da je glumac još tokom braka uplovio u vezu sa instruktorkom borilačkih veština Tifani Čen. Njih dvoje su se upoznali 2015. godine na snimanju filma „Praktikant“ i godinama se priča o tome da su u vezi, ali oni to nikada nisu potvrdili.

Zvanično nije poznato ko je majka glumčevog sedmog djeteta koje je čak 51 godinu mlađe od De Nirove najstarije ćerke Drine koju je, inače, usvojio. Takođe, nije saopšten ni pol bebe, prenosi N1. 



(A.R.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.