20.5.2023. 13:51
0
Severina objavila fotografiju sa sinom, rastužila mnoge: Ovo je velika sramota
Pjevačica Severina Vučković uživa u odmoru u Rimu, a na svom Instagram profilu je objavila nekoliko fotografija.

Međutim, jedna objava rastužila je njene pratitelje koji su joj pružili podršku u komentarima.

Naime, sa Severinom je u Rimu i njezin sin Aleksandar, ali na zajedničkim fotografijama s mamom dječak spušta glavu i krije lice. Razlog zbog kojeg to čini je taj što je Aleksandrov otac Milan Popović sudskim putem zabranio Severini da objavljuje fotografije sa sinom na kojem se vidi njegovo lice.

- Ljubav mi je sve objasnila i ljubav je sve riješila - citirala je Severina papu Ivana Pavla II u opisu fotografije sa sinom. 


Foto: Instagram

Na fotografiji su se nizali različiti komentari, a neki od njih su "Ovo je velika sramota da dijete mora skrivati lice zbog tamo nekog kretena što ima privilegiju na zakon", "Tužno je vidjeti da lice tvog dijeteta mora biti pokriveno", "Kad vidim da majka koja ga je nosila i rodila ima zabranu slikat se s vlastitim djetetom muka me uhvati... Ali godine lete i vrlo brzo će mali skinuti kapu i dignuti glavu uz svoju mater", pisali su Severinini pratitelji.

Iako je Popović zabranio Severini da objavljuje fotografije Aleksandra, spremno je pozirao prošlog ljeta sa svojim sinom i Severininim bivšim suprugom Igrom Kojićem koji je fotografiju i objavio na društvenim mrežama, navodi Avaz.


(A.R.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.