2.6.2023. 8:17
0
Nina Badrić žrtva prevare na društvenim mrežama: Ukrali joj identitet
Popularna hrvatska pjevačica Nina Badrić objavila je na svom Instagramu da je opet bila žrtva prevare na društvenim mrežama.

Naime, ona je podijelila fotografiju na kojoj navodno reklamira tablete za mršavljenje te objasnila da je riječ o krađi identiteta.

- Ne nasjedajte na ovu prevaru. Ovdje se radi o krađi identiteta i imena. Ne postoji dijeta ni čarobni bomboni od kojih mršavite, a ni čarobni štapić. Kako kaže moj prijatelj, samo probušena kašika - poručila je Badrić.

Podsjećamo, ovo nije prvi put da je Badrić na meti ovakvih prevara. Naime, prije tri godine bila je u gotovo identičnoj situaciji, kada je jedan brend reklamirao da je ona oduševljena jer je smršala uz pomoć njihovih proizvoda. 


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.