21.12.2023. 18:01
0
Zdravko Čolić obara rekord: Za doček Nove godine u Dubrovniku uzeće ogromnu cifru
FOTO: instagram
Zdravko Čolić će za doček 2024. godine na Stradunu u Dubrovniku uzeti čak 130.000 eura, tvrde hrvatski mediji.

Kako navode, ovo je ubjedljivo najveća suma koju je neki pjevač dobio za nastup u novogodišnjoj noći u Hrvatskoj, nakon Dine Merlina koji je, pišu hrvatski mediji, za doček 2018. u Dubrovniku navodno uzeo 80.000 eura.

"Dragi prijatelji, veselim se Dubrovniku, dočeku Nove godine na Stradunu, najljepšoj pozornici na svijetu! Voli vas i pozdravlja Zdravko Čolić", poručio je pjevač kada je objavljeno da će pjevati u Dubrovniku.

Podsjetimo, kako smo ranije pisali, najskuplji doček u Beogradu je uz Vladu Georgieva, pošto će oni koji u Novu godinu žele da uđu sa ovim kantautorom, po osobi morati da plate čak 500 eura, piše Telegraf.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.