16.2.2024. 11:18
0
Tom Cruise u vezi s 25 godina mlađom Ruskinjom: Kćerka je zastupnika koji podržava Putina
Glumac Tom Cruise (61) navodno ima novu djevojku. Zvijezda filma "Top Gun" navodno se zbližila s bogatom Ruskinjom Elsinom Khayrovom (36).

Izvor blizak paru je za Page Six otkrio da se par upoznao na jednoj od nedjeljnih čajanki u Hyde Parku koje je organizirao glumac.

- Tom je nedjeljom održavao čajanke u Londonu. Mnogo mu je ugodnije u Londonu nego u Los Angelesu. Ima batlere i domaće kolače i sve je u britanskom silu. Neko ju je doveo - kaže izvor.

Prvi put je uočen s Khayrovom na zabavi početkom decembra na Grosvenor Squareu gdje su proveli veći dio noći plešući na plesnom podiju. Sedam dana kasnije unajmio je cijeli sprat otmjenog londonskog restorana Novikov kako bi mogli privatno ručati. Platio je 600 dolara za hranu koja je uključivala jastoga, plodove mora i sushi.

Daily Mail piše da je par službeno u vezi.

- Unutar Elsininog kruga dobro je poznato da su ona i Tom sada par. Posljednjih nekoliko sedmica jako su se zbližili, ali jako paze da ih ne fotografiraju zajedno jer žele sačuvati svoju privatnost - zaključio je izvor. 


Inače, Khayrova je prije bila u braku s ruskim oligarhom Dimitrijem Tsvetkovim, navodno je kćerka ruskog zastupnika koji podržava Putina.

(Ajdin B.)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.