11.4.2024. 18:33
3
Hana Hadžiavdagić: Melina mi je drugarica, ali znala je za koga se udaje. Dozlogrdilo joj je i ne želi više, a on je povrijeđeni muškarac
Danima se priča o razvodu Meline i Harisa Džinovića. Svi su vjerovali da je njihova ljubav prava, a onda je došlo do kraja braka koji je trajao dvije decenije.

Tim povodom oglasila se i Hana Hadžiavdagić, influenserka i Melinina drugarica iz BiH.

Hana Hadžiavdagić, influenserka iz BiH, odlučila je da progovori o svemu što se desilo.

“Tajna dobrog braka je da se udaš bez ikakvih interesa, za početak. Sve zavisi šta izabereš u životu i zavisi šta su tvoji prioriteti. Ne mislim da, ako se neko uda iz bilo kakvog interesa, mora da trpi milion godina nekoga koga apsolutno ne želi da trpi. Vrijeme ne može da se vrati, upravo sam to govorila: "Ne želim da potrošim više, upravo sam potrošila 20 godina, ali ne želim da potrošim još 20 godina...", govorila je Hana.

“Razumijem i njega i nju. On je povrijeđeni muškarac, imala sam to u životu "vrati mi moje stvari, polupotrošene parfeme", dodala je ona.

Hana je istakla da je to što rade ružno zbog djece:

“Imaš dvije strane, imaš ženu kojoj je dozlogrdilo i ne želi više, i njega koji je povrijeđeni muškarac. S druge strane, ona je odlično znala za koga se udaje, udala se za Harisa Džinovića. 'Ajmo da budemo realni, ona je meni drugarica, ali... To je istina. Žena hoće da ide dalje! Daj, čovječe, sjaši! Na kraju krajeva meni je sve to ružno zbog djece, dajte ljudi, saberite se, imate više od 50 godina”, zaključila je Hana.

(Ajdin B.)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.