16.4.2024. 14:26
0
"Samo kamen neće zaplakati": Haris Džinović usnimljen kako pije alkohol nasred ulice nakon razvoda od Meline
Vijest o razvodu pjevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline iznenadila je sve, a nakon saopštenja o razvodu popularni pjevač više puta nalazio se u centru pažnje javnosti zbog svojih izjava i postupaka.

Haris Džinović je u više navrata govorio o svom životu i razvodu sa Melinom, te je nju optužio za preljubu, ali i finansijsko iskorištavanje.

Popularni pjevač nakon brojnih intervjua i izjava za medije koje su privukle ogromnu pažnju i kojima je izazvao suprotstavljene reakcije, sada je uhvaćen kako nasred ulice pije alkohol.

Naime, na društvenim mrežama osvanuo je video, upravo ove scene.

„Jadan Haris nasred ulice tugu zaljeva alkoholom. Samo kamen neće zaplakati“, napisao je korisnik koji je objavio snimak na mrežama.


Podsjetimo, Haris i Melina proveli su 22 godine u ljubavi, od toga deset u braku. Zajedno su dobili dvoje djece, sina Kana i kćerku Đinu. Pjevač je nakon razvoda saopštio da njihov brak već godinu dana nije funkcionisao, te da je modna kreatorka njega napustila.

 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.