21.4.2024. 17:35
1
Sergej Trifunović se javno zahvalio Čedi Jovanoviću
FOTO: Screenshot
Glumac Sergej Trifunović juče je pušten iz pritvora, a sada se u kratkoj izjavi osvrnuo na jučerašnji komentar lidera LDP Čedomira Jovanovića.

Trifunović je u četvrtak 18. aprila oko 20 sati priveden na Voždovcu nakon što je kod njega pronađena marihuana.

U prvoj izjavi za nova.rs nakon puštanja na slobodu Trifunović se zahvalio Jovanoviću:

"Zahvalio bih se Čedomiru Jovanoviću, od srca. Njegova izjava ima još veću težinu jer nismo u dobrim odnosima. Svaka čast, zaista", rekao je glumac.

Prema saznanjima nove, sa Trifunovićem je u četvrtak priveden i S.A. (1993) koji je osumnjičen da je glumcu prodao marihuanu. Obojici je određeno policijsko zadržavanje.

Predsjednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović komentarisao je Trifunovićevo privođenje na društvenoj mreži "X" i glumcu pružio podršku.

"Prejadna je hladnoća sa kojom naše društvo odgovara na ‘zločin i kaznu’ Sergeja Trifunovića. Ta tupa tišina koja prati njegov marihuana grijeh i zadržavanje u pritvoru nije izraz naše čistote nego mera naše neljudskosti i gluposti. Dugo mi nije važno zašto smo postali hulje. Važno mi je da ja na takvo društvo ne pristajem", počeo je Jovanović i dodao:

"I da do kraja svijeta ‘pi*a po mom grobu’ Sergeja želim slobodnog da srcem misli, govori i radi. Samo tako i on i ja ali i svi koji su noćas za razliku od nas dvojice gutali, duvali i šmrkali možemo opet pronaći svoj mir i mir među svima nama. Zato molim tužilaštvo ali i AV-a koji u ovoj zemlji ‘pušta kišu’ da me razumiju dok javno tražim slobodu za Sergeja Trifunovića. I tako odbrane našu ljudskost", zaključio je lider LDP-a.

(Erna H.) 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.