18.5.2024. 10:30
0
Bivši predstavnik BiH na Eurosongu Vukašin Brajić ispričao kako je odbio pjevati pjesmu Dine Merlina kontroverznom biznismenu: Konobar je došao i rekao: "Joca traži pjesmu Mjesečina"
Vukašina Brajića se mnogi sjećaju po tome što je predstavljao Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu, a pjevač je sada otkrio veoma intimne detalje o sebi. Tačnije, priznao je da je pokušao samoubistvo.

Kako je ispričao, on je bio u depresiji, a ovaj pokušaj se desio prošle godine.

"Ja sam bio u visokofunkcionalnoj depresiji, koja nije mogla da se primijeti. Bježao sam u posao, toliko sam radio da ne bih osećao tu tjeskobu. Kada si u depresiji nemaš nikakav osećaj ni za šta, nije ti žao što će majka da ti plače ako te nema, nije ti žao, jednostavno želiš da se desi nešto", počeo je Vukašin, pa nastavio:

"Sad imamo gomilu nekih popularnih bolesti na Instagramu, to nisu stvari za šalu, ali hoću da kažem ljudima da se to dešava, da je to stvarno, a ja sam završio na ispiranju u pokušaju da sam sebi oduzmem život".

Kako je rekao, tada je shvatio da to nije trebalo da uradi i da nikad više neće pokušati.

"To je momenat u kome sam ja shvatio da tamo sa druge strane nema ničega, a ako ovde nema ničega, bar nešto može da se desi. To je momenat kada sam ja shvatio da ja to više nikada neću da pokušam", ispričao je Vukašin u podkastu Pričaonica Sanje Ćulibrk.

Također je govorio i o muzičkoj karijeri, otkrio kako nikada nije uzeo bakšiš na nastupima, te da je odbio pjevati pjesmu Dine Merlina jednom kontroverznom biznismenu.

"Tada sam svirao za 20 eura, to je bilo prije 'Operacije trijumf'. Konobar je došao i rekao: 'Joca Amsterdam je tražio pjesmu Mjesečina od Dine Merlina' i ja sam mu rekao ne znam tu pjesmu, a on mi je rekao da je sinoć on ostavio muzici 20 hiljada eura. Kolega me je tu gurao i govorio da znamo tu pjesmu, ali sam mu rekao da tu znam, ali iduću neću znati i to je to bilo", kazao je Brajić.



(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.