26.11.2015. 10:51
0
Premijerom predstave "Moja mama je klinceza" završeni kazališni dani u Vitezu
Premijerom predstave "Moja mama je klinceza" Gradskog kazališta mladih (GKM) Vitez, sinoć su završeni sedmi Dani kazališta "Vitez 2015", koji su i ove godine imali međunarodni karakter, priopćili su iz GKM Vitez.
- Čestitam ansamblu i redatelju Petru Pejoviću na još jednoj iznimno uspješnoj predstavi koju potpisuje naše kazalište. Hvala i publici na ogromnoj potpori, lijepo se svaki put nanovo uvjeriti koliko ljudi podržava to što radimo - kazao je nakon predstave voditelj GKM Vitez Ivan Sajević.

 Tekst autora Save Škobića režirao je Petar Pejović. U predstavi igraju Monika Maros, Sara Šantić, Antonela Alilović, Kristina Lovrinović, Sunčica Strukar, Ines Pavlović, Berna Mišković. Za glazbu i svjetlo su zaduženi Mirna Matković i Antonela Lukić. Fotografiju potpisuje Filip Šarić, grafičko oblikovanje Borislav Sučić, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević. 
 
 Premijerom predstave "Moja mama je klinceza" zaključeni su najsadržajniji i najkvalitetniji kazališni dani u Vitezu. Dani kazališta ponudili su publici u Vitezu 17 predstava tijekom 25 dana, velik broj kazališnih radionica i okruglih stolova te nastupe više od 200 glumaca, navodi se u priopćenju.

(Fena)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.