5.12.2016. 13:37
0
Sarajevo: Zimski salon knjige otvara se dolaskom prvih posjetilaca 9. decembra
Ovogodišnji Zimski salon knjige u organizaciji TDK "Šahinpašić" bit će održan od 9. do 24. decembra u Galeriji Collegium artisticum u Skenderiji.

Tradicionalno Salon će biti otvoren dolaskom prvih posjetilaca, kojima se na ulazu uručuju simbolični pokloni.

Knjige će biti izložene na 52 štanda, uz učešće izdavača iz BiH, Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

- Zimski salon je izložbena manifestacija prodajnog karaktera s ciljem da se populizira  knjiga kao najbolji poklon - kazao je na današnjoj konferenciji za medije direktor TDK "Šahinpašić" Ajdin Šahinpašić.

Salon će i ovaj put ponuditi značajna sniženja, za nove naslove 25 do 30 posto, dok će za pojedina izdanja sniženja biti i do 80 posto.

Šahinpašić navodi da, imajući u vidu termin održavanja, Zimski salon u ovom trenutku ponudit će najpotpuniju kolekciju knjiga u kontekstu izdavaštva u BiH i regiji.

Najavio je održavanje i promotivnih aktivnosti tokom Salona knjige, a također će na dan otvaranja Ministarstvo obrazovanja, nauke i mladih Kantona Sarajevo dodijeliti nagrade najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola.

Salon će biti otvoren od 10.00 do 19.00 sati, uz besplatan ulaz.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.