16.6.2017. 20:09
0
'Hamlet u selu Mrduša Donja' pobudio veliko zanimanje kod mostarske publike
"Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja", Hrvatskog narodnog kazališta Mostar, izazvala je veliko zanimanje Mostaraca koji su pohrlili na tri prve izvedbe.
"Ulaznice za sve tri izvedbe bile su unaprijed rasprodane što je najbolji pokazatelj da je Brešanov komad i nakon 45 godina od praizvedbe i dalje svemoćno popularan i aktualan, ali i da je jedan od najuspješnijih hrvatskih redatelja srednje generacije Ivan Leo Lemo odradio fenomenalan posao", priopćeno je iz HNK Mostar.

Pored redatelja, veliki posao napravili su scenografkinja Vesna Režić, kostimografkinja Mirjana Zagorec, skladatelj Zvonimir Dusper Dus i koreograf Leo Mujić, kao i glumački ansambl HNK Mostar (Sanda Krgo Soldo, Jelena Kordić Kuret, Robert Pehar, Miro Barnjak, Nikolina Marić, Ivan Skoko, Bojan Beribaka i Angela Bulum), proširen Slavenom Knezovićem, naturščicima Marijom Bošnjakom i Zorislavom Galićem te članicama KUD-a Sveti Ante iz Cima Sofijom Vrljić, Stanom Šuman i Danicom Džidić.

Sljedeća izvedba "Predstave Hamleta u selu Mrduša Donja" planirana je za početak nove kazališne sezone, odnosno u rujnu 2017. godine, najavili su iz mostarske teatarske kuće.

(Fena/Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.