15.2.2018. 13:37
0
Raiffeisen banka nastavila uspješnu saradnju s Akademijom likovnih umjetnosti
Potpisivanjem novog Memoranduma o nastavku saradnje produžena je devetogodišnja uspješna saradnja Raiffeisen BANK dd Bosna i Hercegovina i Akademije likovnih umjetnosti Sarajevo.
Riječ je o projektu u okviru kojeg Banka, svake godine, najboljim studentima Akademije omogući da svoje radove izlože javnosti u prostoru Raiffeisen GALERIJE te njihov rad podrži jednokratnim stipendijama.

Povodom ovogodišnjeg potpisivanja memoranduma klijenti i zaposlenici Banke dobili su priliku da uživaju u zajedničkoj izložbi šest mladih umjetnika a potom će biti organizovane individualne izložbe svakog od njih. 

Tokom 2018. godine svoje će radove izlagati: Vedad Dizdarević, Sara Hasanefendić, Antonela Bender, Adnan Šopović, Ajša Beširević, Anđela Banović, a više informacija o ovim talentovanim umjetnicima i njihovim radovima možete pogledati OVDJE.

Izložbe u Raiffeisen GALERIJI su prodajnog karaktera, a svi zainteresovani građani ih mogu pogledati u zgradi Centrale Banke u Sarajevu, u ulici Zmaja od Bosne bb, radnim danom u periodu od 08:00 do 16:00 sati. Kupovinom umjetničkih djela, ljubitelji umjetnosti mogu dati vlastiti doprinos mladim umjetnicima.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.