16.4.2018. 11:35
0
Jasmin Geljo o 'Audiciji': Posjetioci u BKC-u će biti iznenađeni
Kultna "Audicija“ vraća se u Bosnu i Hercegovinu, a zbog velikog interesa publike ponovo će stati pred sarajevsku publiku 20. aprila u Bosanskom kulturnom centru.

Glumačku postavu, na čelu s producentom Adnanom Mundžićem, čine Admir Glamočak, Senad Bašić, Emir Hadžihafizbegović, Saša Petrović, Željko Ninčić, Mladen Nelević i Jasmin Geljo.

Glumac Jasmin Geljo se raduje ponovnom nastupu u Sarajevu, te podsjeća da su na premijeri tri puta 'napunili' Skenderiju, a sada je red na Bosanski kulturni centar.

- Posjetioci koji su bili u Skenderiji, a dođu i u BKC bit će iznenađeni koliko ima novih detalja. Scena je intimnija u manjim prostorima i sigurno da je ljepše i za nas i za publiku – kaže Geljo.

Kako su saopćili organizatori, u domu "Herceg Stjepan Kosača“ u Mostaru 19. aprila, ljubitelji dobrog humora nasmijat će se uz omiljene likove Simonidu Puhalo, Majka Kjajevića, Mimu Šiš, Rokija, Čabaravdića, Bogoljuba Šaulića, Mustafu Sudžuku...

Geljo je najavio i novi film koji je u pripremi, a pored toga što je napisao scenarij, u njemu će igrati jednu od glavnih uloga.


(Fena/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.