17.9.2018. 13:42
0
Počela prodaja ulaznica za predstave 58. Festivala MESS
Prodaja ulaznica za predstave Internacionalnog teatarskog festivala MESS počela je danas u festivalskom Box officeu u ulici Maršala Tita 54/1 u Sarajevu.

Prodaja će se vršiti svakog dana u periodu od 10 do 19 sati, dok je rezervaciju ulaznica moguće izvršiti pozivom na broj 062 138 795. Rezervisane ulaznice potrebno je preuzeti do 25. septembra.

Ljubitelji teatra imaju priliku kupiti i pojedinačne ulaznice uz popust od 20 posto, dok je komplet ulaznica do 23. septembra moguće rezervisati uz popust od 50 posto, saopćeno je iz Press MESS-a. 

Kao i prethodnih godina, ulaz na predstave dječijeg programa, Mali MESS, bit će slobodan, ali uz obaveznu važeću ulaznicu koja će se moći preuzeti u prostorijama prodajnog odjela u periodu od 20. do 28. septembra.

Predstojeći 58. Internacionalni teatarski festival MESS koji se ove godine održava pod motom "Otvoreni za sve" zvanično će 29. septembra u Narodnom pozorištu Sarajevo otvoriti istoimena predstava argentinske rediteljice i koreografkinje Constanze Macras, a publika će imati priliku pogledati 23 predstave iz 17 država, uz češće 500 umjetnika.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.