15.12.2019. 12:08
0
Odigrana predstava 'Svastike'
U sklopu tradicionalne tomislavgradske manifestacije "Božiću u susret", Kulturno-informativni centar (KIC) Tomislavgrad i Dramska sekcija KIC-a u subotu su priredili predstavu "Svastike".

Na realizaciji projekta sudjelovalo je Gradsko kazalište mladih iz Viteza koje je ustupilo mladim glumcima KIC -a svoj scenarij, dok je pokrovitelj održavanja predstave općina Tomislavgrad.

Predstava je rađena prema  tekstu Slavka Škobića i režiji tomislavgradske profesorice Zdenke Zrno,  a duhovitu priču spretno su uprizorili ovdašnji studenti i učenici Lucija Zrno, Ivan Kurevija, Antonija Ljubas, Jozo Jurić, Mara Miličević ,Matej Pašalić i Marina Galić izazivajući salve smijeha kod publike.

Predstava se zasniva na konfliktu između muškaraca i žena u borbi za prevlast u kući kojeg možemo sresti često na dnevnoj razini.

-U ovom nadmetanju za prevlast sudjeluju četiri žene protiv dva muškarca u jednom obiteljskom domu gdje jedni nad drugima pokušavaju dobiti potpunu kontrolu, što onda dovodi do niza komičnih i za gledatelje zanimljivih situacija – objasnio je glumac Kurevija.

Ova predstava je, kako ističe mladi glumac, premijerno izvedena u Tomislavgradu ali ih sad očekuju nastupi po drugim mjestima i kazališnim scenama.

(Fena)

Predstava
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.