18.8.2020. 20:34
0
Radionica i promocija autobiografskih knjiga majki djece s razvojnim teškoćama
Savez udruženja osoba sa cerebralnom dječijom paralizom (CP FBiH) FBiH najavio je za petak u Sarajevu promociju dvije autobiografske knjige majki djece s razvojnim teškoćama.

Radi se o knjizi  'Super mama – 30 godina našeg života' Šemse Delić (Sarajevo) i knjizi 'Sjećanja' Suvade Poturović (Konjic).

Kako je najavljeno o knjizi će, osim autorica, govoriti i urednica knjige 'Super mama – 30 godina našeg života' direktorica Saveza udruženja osoba s cerebralnom paralizom FBiH prof. dr Emira Švraka. Knjiga se može preuzeti s web stranice Saveza www.cpafbih.org

Savez udruženja osoba s cerebralnom paralizom FBiH realizirat će i radionicu o temi 'Uticaj porodice na kvalitetan rast i razvoj djece', koju će voditi psihologinja Irina Rizvan. Polaznici radionice su mladi roditelji, osobe s cerebralnom paralizom.

Radionica i promocija autobiografskih knjiga najavljeni su za 21. august s početkom u 11 sati, Zbog trenutne epidemiološke situacije događaj će biti na otvorenom, na parkingu ispred ulaza u prostorije Saveza, zgrade Centra za slušnu i govornu rehabilitaciju Sarajevo.


(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.