12.10.2020. 14:57
0
Izložba fotografija 'Alija Izetbegović-između Istoka i Zapada' u KSC Vogošća
Javna ustanova Muzej “Alija Izetbegović”, u saradnji sa Kulturno-sportskim centrom Vogošća, organizira izložbu velikog broja fotografija iz privatne arhive predsjednika Alije Izetbegović pod nazivom “Alija Izetbegović između Istoka i Zapada”.

Na četrdeset panoa bit će prikazano više od stotinu fotografija koje hronološki prezentiraju život Alije Izetbegovića - saopćeno je iz JU Muzej “Alija Izetbegović”. 

Izložba će biti otvorena u prostorijama “KSC Vogošća – Jasmin Isanović Žuti” u srijedu, 14. oktobra 2020. godine sa početkom u 18.00 sati.

Posjetioci će moći pogledati izložbu do 23. oktobra 2020. godine svaki dan u periodu od 10.00 do 18.00 sati. 

Ulaz na izložbu je slobodan.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.