7.4.2021. 16:32
0
Prolongirana godišnja izložba strukovnih udruženja Collegium Artisticum
Otvorenje tradicionalne godišnje izložba Collegium Artisticum koju povodom 6. aprila, Dana grada Sarajeva organizuju Asocijacija arhitekata u Bosni i Hercegovini, Udruženje likovnih umjetnika u Bosni i Hercegovini, Udruženje likovnih umjetnika primjenjenih umjetnosti i dizajnera u Bosni i Hercegovini i galerija Collegium artisticum, prolongirano je za za 24. april.

Nažalost, i ove godine, pandemija i opće stanje u državi su najteži upravo uoči izložbe i smatramo da bi okupljanje i otvaranje bilo neodgovorno u doba kada dnevno umiru desetine naših sugrađana, saopćili su organizatori.

Na ovogodišnjoj izložbi će biti predstavljeno više od stotinu radova bosanskohercegovačkih umjetnika i arhitekata, a na otvorenju izložbe će biti dodijeljene nagrade i priznanja za najbolja ostvarenja prema odlukama stručnih komisija udruženja.

Izložba će biti otvorena za posjete do 25. maja tekuće godine, u radnom vremenu galerije.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.