17.1.2022. 8:01
0
Zbog glumice pozitivne na koronavirus otkazana izvođenja predstave u NPS
Predstave se otkazuju zbog bolesti glumice iz ansambla koja je pozitivna na korona virus.

- Kupljene ulaznice mogu biti iskorištene za bilo koje od narednih izvođenja predstave „Protekcija“ ili zamijeniti za bilo koju od predstava sa repertoara za januar ili februar Narodnog pozorišta Sarajevo - navedeno je iz NPS.

 Također, povrat novca za kupljene ulaznice moguće je izvršiti na blagajni Narodnog pozorišta Sarajevo. Radno vrijeme blagajne svakim radnim danom od 9:00 do 15:00 sati. Na dan izvođenja predstave u dva termina od 9:00-11:30 i 15:30-19:30 sati.

Narodno pozorište Sarajevo zahvaljuje svima za iskazani interes i, uz zahvalnost na razumijevanju, upućuje izvinjenje zbog nepredviđenih okolnosti i izmjene reperetoarskih sadržaja.


(Amer Mujezinović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.