7.4.2022. 15:39
0
'Kuća dobrih tonova' iz Srebrenice šalje milion razloga za ljepši svijet
"Kuća dobrih tonova" iz Srebrenice snimila je video za pjesmu "Million Reasons“ kojom šalje univerzalne poruke kojima se promovišu ljudske i društvene vrijednosti koje su danas često zaboravljene.

Pjesma "Million Reasons“ (Lady Gaga) doživjela je obradu u izvođenju članica ansambla "Kuće dobrih tonova“ koje su ovom izvedbom ispričale svoju priču i to najljepšu priču zasnovanu na principima univerzalnih društvenih vrijednosti i načelima multietničnosti koju punih jedanaest godina priča "Kuća dobrih tonova“.

Video za pjesmu potpisuje Alen Hadžić Morris, a muzički aranžman "Kuća dobrih tonova“.

Misija "Kuće dobrih tonova“ u Srebrenici je da grad učini boljim i da djeci i mladima u Srebrenici, Bratuncu, Potočarima i onima koji žive u udaljenim ruralnim sredinama omogući pristup kvalitetnim znanjima, vještinama i sadržajima.

Pjesma je objavljena na zvaničnom Facebooku i YouTube "Kuće dobrih tonova“, saopćeno je iz te institucije.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.