15.2.2023. 14:54
0
Nešto sasvim novo iz Centra Skenderija i Amfiteatra Doma mladih
Centar Skenderija predstavlja novi projekat koji treba da oživi muzičku i umjetničku scenu, Dom mladih, kultni Amfiteatar, i vrati prvobitni sjaj Centru Skenderija.
„Alternativni centar“ promoviše umjetničko i kreativno stvaralaštvo mladih iz cijele države. Naime, u novom ambijentu Amfiteatra Doma mladih počev od 18.02.2023. s početkom od 20:00 sati, svakog petka i subote nastupat će mladi bendovi, stand-up komičari i mnogi drugi sadržaji prilagođeni afinitetima mladih.

Klupska svirka i atmosfera donijet će originalne nastupe i dobru energiju, a samim tim i otvoriti vrata mladim ljudima, osloboditi kreativnu snagu i stvaralačku energiju, a Dom mladih ostaje za sve zainteresirane mlade i kreativne ljude i dalje otvoren za prijave, snimke, radove i ideje koji se mogu slati na mail: info@skenderija.ba.

Ove subote 18.02.2023. sa početkom u 20:00 časova predstavit će se bendovi: Nindže iz haustora, Nervni slom i Aki bez srca.

Paralelno sa ovim projektom pokrenuta je i besplatna Plesna škola, standardnih i latino plesova koja će se održavati svakog ponedjeljka u Domu mladih, počev od 13.02.2023. sa početkom u 20:00 časova.

Iz Centra Skenderija pozivaju da animirate prijatelje i dođete na zajedničku zabavu i ples. Ulaz je besplatan.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.