7.11.2015. 19:58
0
Automobil Audi A8, u kojem su uhapšeni Sejfovići, ranije koristio Fahrudin Radončić
Automobil Audi A8, u kojem su braća Sejfović uhapšena, ranije je bio registriran na Avaz roto-press i u njemu se, do prije nekoliko godina, vozio vlasnik te kompanije Fahrudin Radončić.
Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo uhapsili su pet osoba pod sumnjom da su povezani sa pljačkom poslovnice Raiffeisen banke na Ilidža.

Podsjećamo, nakon što su razbojnici 5.11.ujutro, u 8.50 sati orobili banku, za njima su u potjeru krenuli zaštitari, a u razmjeni vatre je tragično stradao biciklista Kemo Bašić.

Sarajevski policajci su ih uspjeli locirati 6.11. poslijepodne, u naselju Otoka, dok su se vozili u Audiju A8, tamno plave boje.

Automobil Audi A8, u kojem su braća Sejfović uhapšena, ranije je bio registriran na Avaz roto-press i u njemu se, do prije nekoliko godina, vozio vlasnik te kompanije Fahrudin Radončić, piše Slobodna Bosna.

Vozilo je, prethodno, kupljeno od Nasera Kelmendija, poznatog narko i auto-dilera skupocjenih limuzina, u vrijeme kada je to bio najmoderniji model (Audi A8, 6,0, W12). Nakon što je rashodovan u Avazu, automobil je kupio jedan sarajevski ugostitelj, a potom prodao Anelu i Amelu Sejfoviću.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.