26.2.2016. 20:48
1
Uhapšeno pet lica za razbojništvo i premlaćivanje povratnika Uroša Stojanoviča
Nakon opsežne akcije pet lica uhapšeno je u Srbiji i u Bijeljini u vezi sa razbojništvom na Ozrenu i pucnjavom na federalnu policiju.
Na području Bijeljine uhapšeno je lice čiji su inicijali N.K, dok su lica S.M, Z.M, I.I. i V.T. lišeni slobode na području Srbije, saopšteno je iz bijeljinskog Centra javne bezbjednosti /CJB/. 

U saopštenju se navodi da je uhapšena organizovana kriminalna grupa na teritoriji Republike Srpske i Srbije, a uz veliku pomoć i saradnju Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije i Policijske uprave Šabac, pišu Nezavisne.

 U zajedničkoj akciji učestvovali su pripadnici Specijalne jedinice policije MUP-a Republike Srpske, pripadnici bijeljinskog i dobojskog CJB, MUP-a Tuzlanskog kantona i Granične policije, uz vazdušnu podršku Helikopterskog servisa MUP-a Srpske. 

Organizovana kriminalna grupa je u proteklom periodu na području Republike Srpske i Federacije BiH izvršila više teških krivičnih djela, a za njima je bio raspisan veći broj međunarodnih i centralnih potjernica, pišu Nezavisne.

RTRS javlja da su četvorica osumnjičenih za razbojništvo i premlaćivanje povratnika Uroša Stojanovića, ali i pucnjavu na policajce u federalnoj opštini Lukavac uhapšeni su večeras u Irigu kod Rume u Srbiji. Uhapšeni su braća Zoran i Slaviša Mihajlović iz Bijeljine, te Velibor Tomić i Dragan Džaković iz Lopara. Policija je utvrdila da je četvorici osumnjičenih u izvršenju krivičnih djela pomagao i Ilija Ivanović iz Bijeljine. Napadači su od ranije poznati policiji. To potvrđuju i potjernice Interpola i MUP-a RS na kojima su Zoran Mihajlović Kiza (23) i Slaviša Mihajlović (27). Prva meta napadača prije dva dana bio je povratnik Uroš Stojanović (87), kojeg su pretukli i opljačkali. Nakon toga, opljačkali su i prodavnicu u Loparama. Dok su obavljali uviđaj u selu Rosulje, na pripadnike Krim policije pucano je iz automatske puške.
 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.