27.7.2016. 10:35
0
Uhapšena jedna osoba nakon sinoćnje pucnjave na Kovačićima
Nakon sinoćnje pucnjava koja se desila u sarajevskom naselju Kovačići kada je jedna osoba ranjena, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova KS uhapsili su jednu osobu .

- Muška osoba zadobila je prostrijelnu ranu i prebačena je na UKCS, dok je uhapšena jedna osoba - rekli su za Avaz.ba u MUP-a KS.

Za sada je poznato da je pucala jedna osoba, a istragom će biti utvrđeno da li je u ovom incidentu bilo još učesnika.

Pucnjava se dogodila u 20.20 sati na raskrsnici ulica Zagrebačka - Grbavička od strane NN lica, saopćili su iz MUP-a KS. Nakon pucnjave, NN lice se sa A.K. iz Sarajeva, putničkim motornim vozilom marke Audi A3, udaljilo u nepoznatom pravcu.

Tom prilikom je dejstvom iz vatrenog oružja povrijeđen P.N., rođen 1984.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen. Povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana u UKCS-u u Sarajevu, gdje je na Klinici za ortopediju i traumatologiju zadržan na daljem liječenju, a od strane ljekara su kod istog konstatirane teške tjelesne povrede.

Podsjećamo, ovo je druga pucnjava u posljednja dva dana u glavnom gradu BiH. Naime, noć ranije je na Latinskoj ćupriji u pucnjavi ranjena je žena.


(FOTO: Avaz)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.