10.1.2017. 15:25
2
Nakon objavljenog video klipa na internet portalima policija identifikovala nesavjesnog vozača
Policijski službenici PS Srebrenik su, u vezi video klipa objavljenog na internet portalima u kojem je zabilježeno nesavjesno upravljanje vozilom „VW Jetta“ uz ugrožavanje više vozila iz suprotnog smjera, na dionici magistralnog puta Tuzla – Orašje, iz smjera Tinje prema Srebreniku, poduzeli odgovarajuće operativne provjere, te identifikovali navedenog vozača, a radi se o S.H., rođen 1950.godine nastanjen na području općine Srebrenik, piše “Tuzlanski“.

Sa S.H. je obavljen razgovor na navedene okolnosti, te će protiv istog, zbog evidentiranih prekršaja i ličnog priznanja vezano za opisani prekršaj, biti poduzete zakonom predviđene mjere, odnosno uručen prekršajni nalog zbog činjenja više saobraćajnih prekršaja u sticaju (prelaženje preko puno linije u saobraćajnu traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smijera, ne držanje vozila što bliže desnoj ivici kolovoza i dr. prekršaja).

(Tuzlanski/Merima Druškić)

VozacTuzla
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.