5.2.2017. 17:14
0
Zbog saobraćajne nesreće u prekidu saobraćaj na putu Tuzla-Lukavac
Zbog saobraćajne nezgode potpuno je u prekidu odvijanje saobraćaja na magistralnom putu M-4 Tuzla-Lukavac, kod mjesta Bistarac. U toku je obavljanje policijskog uviđaja.

Vozi se po suhom kolovozu, dok u južnim krajevima dolazi do povremeno jačih udara vjetra. Na dionicama u kotlinama i uz riječne tokove centralne i sjeverne Bosne, kao i u istočnim krajevima na dionicama u višim predjelima, mjestimično je smanjena vidljivost zbog magle. Na putevima u tim područjima i kolovoz je vlažan, pa se savjetuje opreznija vožnju, uz obavezno držanje odstojanja između vozila.

Povećana je opasnost od odrona na dionicama koje vode kroz usjeke. Izdvajaju se magistralni putevi: M-17 Jablanica-Mostar-Doljani, M-14.2 Bosanski Petrovac-Oštrelj-Drvar, M-5 Nević Polje-Kaonik i M-18 Sarajevo-Foča, kao i regionalni put R-413 Travnik-Karanovac.

Zadržavanja na graničnim prelazima nisu duža od 30 minuta.

Radovi na području Hrvatske i dalje su aktuelni na graničnim prelazima Bosanski Brod-Slavonski Brod i Orašje-Županja, tako da se na ovim prelazima tokom dana saobraća usporeno, saopćeno je iz BIHAMK-a.

(Fena) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.