23.5.2017. 20:42
0
Pucnjava u Zenici: R.B. ranjen u usta iz neposredne blizine, metak se zadržao u vratu
Jedna osoba ranjena je u pucnjavi koja se večeras oko 20:00 sati dogodila u zeničkom naselju Crkvice, kod broja 44. Prema pisanju portala Zenica Blog, ranjen je Zeničanin R.B., koji je prebačen u Kantonalnu bolnicu Zenica.

R.B. je ranjen u glavu, odnosno u usta, iz neposredne blizine, te se radi o ustrijeloj rani, obzirom da se metak zadržao u vratu. Iako se, prema prvim informacijama, ne radi o direktno životno ugrožavajućim povredama, ranjeni je podvrgnut CT snimku radi utvrđivanja mjesta gdje se metak zadržao, te kakve su moguće posljedice i hitnost operativnog zahvata, prenosi Zenica Blog.

Dvije osobe, koje su učestvovale u napadu, navodno su pobjegle preko jednog od mostova u pravcu Babine rijeke. Policija raspolaže njihovim osnovnim opisom, bez suviše detalja. Motiv, kao ni identitet napadača, za sada nisu poznati.

Nešto iza 20,15 u Radakovu, na početku ulice Bistua Nuova, uhapšena je jedna od osoba koje policija dovodi u vezu sa pucnjavom, na osnovu iskaza svjedoka, prenosi ZB.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.