22.7.2017. 17:15
3
Potukli se dijasporci i Sarajlije, četiri osobe uhapšene, jedna u komi
Sarajevskoj policiji jutros oko 02.30 sati prijavljeno je da je u ulici Safeta Zajke u sarajevskom naselju Rajlovac dogodila se tuča i da je jedna osoba povrijeđena.

Patrole su upućene na lice mjesta, a kako su za Avaz.ba kazali iz MUP-a KS, uhapšene su četiri osobe dok je jedna osoba teško povrijeđena i prevezena je u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu. Kako saznajemo do tuče je došlo kada je nekoliko muškaraca sjedilo u lokalnom kafiću koji su nalazi u blizini samouslužne autopraonice u Rajlovcu, a koji navodno žive u inostranstvu i iz Srebrenice su porijeklom, a u BIH su došli na odmor. 

Nekoliko momaka nastanjenih u Sarajevu je došlo do autopraonice. Nije tačno poznato što je uzrok pa je izbila svađa, a potom je došlo i do fizičkog obračuna. Prema nezvaničnim informacijama povrijeđeni muškarac je u komi. Policija radi na rasvjetljavanju ovog događaja, a uhapšeni će biti predati u nadležnost Tužilaštvu KS, prenosi Avaz.

 
3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.