12.11.2017. 19:16
0
Nova tragedija u Kalesiji: U stravičnom udesu smrtno stradale dvije osobe, nekoliko osoba povrijeđeno
Više osoba povrijeđeno je u stravičnom sudaru tri automobila koji se u kasnim poslijepodnevnim satima dogodio u Kalesiji, prenosi Dnevni Avaz.

Kako je portalu Avaz.ba rečeno u MUP-u TK, udes se dogodio u 16.55 sati u kalesijskom naselju Tojšići, na magistralnom putu Tuzla – Zvornik.

Prema pisanju Avaza, u ovoj saobraćajnoj nesreći smrtno su stradale dvije osobe, što u MUP-u TK nisu mogli potvrditi, iako i oni raspolažu nezvaničnim informacijama da ima poginulih. Uviđajem, koji je u toku, rukovodi dežurni tužilac.

Saobraćaj se iz oba smjera preusmjerava kroz centar Tojšića, jer je ovaj dio magistralnog puta u potpunosti blokiran.

Kako prenosi portal NKP.ba, riječ je o ženi i 15-godišnjem dječaku, koji su bili u različitim automobilima.

Podsjećanja radi, ovo je druga tragedija koja je za nepuna 24 sata zadesila Kalesiju, s obzirom da su sinoć u udesu, koji se dogodio kod mosta "Sead Džafić", smrtno stradali vozač i suvozačica u Golfu 2.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.