13.2.2018. 17:16
0
Sarajevo: Adnan Balićevac na suđenju prijetio inspektoru FUP-a: Rekao mu da će se za 50 godina osvetiti njemu i njegovoj porodici
U Kantonalnom sudu Sarajevo danas je prekinuto suđenje vogošćanskim dilerima, jer je optuženi Adnan Balićevac prijetio inspektoru Federalne uprave policije (FUP), koji je svjedočio. Podivljalog Balićevca sudski policajci na kraju su izveli iz sudnice, piše danas Dnevni Avaz.

U toku su dokazi Tužilaštva na suđenju braći Fuadu, Nihadu i Nijazu Numanoviću te Adnanu Balićevcu, Harisu Bašaliću, Ahmedu Haliloviću, Rahmanu Sulejmaniju, Adisu Pašiću i Dini Ajanoviću. Inspektor FUP-a danas je svjedočio o pretresima koji su vršeni u akciji „Vog“ krajem decembra 2016. godine, kada je pala ova dilerska grupa. 

Balićevac je, izrevoltiran iskazom federalnog inspektora, počeo divljati u sudnici. Sve je kulminiralo prijetnjama koje je uputio svjedoku. Tačnije, rekao mu je da će se za 50 godina osvetiti njemu i njegovoj porodici. Sudska policija izbacila je Balićevca i vratila u pritvor, a ročište je prekinuto, prenosi Avaz.

Ova narkogrupa na čijem su čelu bila braća Numanović tereti se da su od jula do decembra 2016. godine prodavali amfetamin, ekstazi i marihuanu u Vogošći. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.