13.4.2018. 12:22
0
Uhapšen Ile Pena iz Šipova koji je prijetio Nedeljku Milakoviću, poslaniku u NSRS
Banjalučka policija uhapsila je danas muškarca inicijala I.P. (1956) iz Šipova, osumnjičenog da je uputio prijeteće poruke poslaniku Socijalističke partije u Narodnoj skupštini RS-a Nedeljku Milakoviću (1964.).

Iz Policijske uprave Banja Luka su, uz navođenje inicijala uhapšenog muškarca, potvrdili da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na štetu pedesetčetvorogodišnjaka iz Banje Luke.

Protiv njega će dalje mjere i radnje biti preduze po instrukciji postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

I.P. se sumnjiči da je oštećenom, na mobilni telefon, slao poruke koje su kod njega izazvale osjećaj ugroženosti i zabrinutosti za svoju i sigurnost svoje porodice.

Nezvanično, prijetnje je uputio Ile Pena.

Kako se saznaje, Milaković je 31. marta dobio prijeteću poruku, potpisanu kao "Crna ruka", a u kojoj se prijeti ubistvom njegove porodice.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.