5.7.2018. 17:14
2
Detalji otmice bebe u Hadžićima: Otmičarka stara oko 35 godina i na licu imala masku, otmičarka zaključala tetku od bebe u kupatilo
Nakon jutrošnje prijave građana u Hadžićima, iz porodice nestale bebe za Dnevni Avaz je rečeno da se radi o otmici te da je lažna patronažna sestra ušla u stan roditelja da bi, kako je kazala, pregledala bebu.

Unutra se s muškim novorođenčetom starim 10 dana nalazila tetka Nađa Mehdi. U jednom momentu lažna patronažna sestra zgrabila je bebu i istrčala vani, gdje ju je čekao saučesnik u automobilu, nakon čega su pobjegli, piše Avaz.

Kada je nesretna tetka krenula u kupatilo, lažna patronažna sestra ju je zaključala i pobjegla s djetetom. Majka djeteta nije bila prisutna kada se otmica dogodila, jer je otišla u Općinu da prijavi bebu, jer njen suprug nije mogao dobiti slobodan dan na poslu, piše Dnevni Avaz.

Otmičarka je, prema prijavi, visoka oko 160 centimetara te je na licu imala medicinsku masku, stara je oko 35 godina.

Roditelji Jasmina i Kenan Ismailovski se trenutno nalaze u policiji, gdje daju izjave. Opis otmičarke proslijeđen je svim policijskim patrolama na području KS, te je pokrenuta opsežna potraga za djetetom.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.