14.9.2018. 16:55
0
Oglasili se iz firme "Globtour" nakon nesreće u Italiji: Saučešće porodici poginulog vozača, izvinjenje porodicama djece
U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak u 5.38 sati kod Brescie u Italiji smrtno je stradao suvozač autobusa poduzeća "Globtour" d.o.o. Međugorje I.Č. (1967.) iz Kiseljaka, a lakše su ozlijeđene 23 osobe.

U autobusu su se nalazili učenici i njihovi profesori koji su se vraćali s ekskurzije.

Kako je priopćeno iz poduzeća "Globtour" d.o.o. Međugorje, zbog lakših ozljeda, ukupno 23 osobe (20 učenika, 2 profesora i 1 turistički vodič) zatražile su liječničku pomoć, no nitko od njih nije zadržan u bolnici.

Nakon ukazane liječničke pomoći, putnicima je osiguran zamjenski autobus kojim su svi putnici nastavili daljnje putovanje prema Veneciji po predviđenom planu ekskurzije.

U priopćenju se nadalje navodi kako je vozač, koji je upravljao autobusom u trenutku prometne nesreće, nakon provedenog očevida od strane nadležnih talijanskih tijela, nastavio putovanje s ostalim putnicima, dok je drugi sudionik prometne nesreće, vozač kamiona, po neslužbenim informacijama, zadržan radi provođenja daljnjeg postupka.

- Ovom prigodom želimo izraziti obitelji našeg vozača iskrenu sućut i molimo medije da objektivno informiraju javnost te da pokažu poštovanje i osnovnu razinu ljudskosti prema obitelji poginulog vozača. Svim sudionicima prometne nezgode izražavamo iskrenu i duboku u ispriku radi doživljenih neugodnosti uslijed prometne nesreće, a njihovim obiteljima, također, iskrenu i duboku ispriku za sve nelagodnosti u ovom nemilom događaju – navodi se u priopćenju poduzeća "Globtour" d.o.o. Međugorje.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.