25.10.2018. 14:04
0
Trojac ukrao automobil na Trebeviću
Zajedničkom akcijom MUP-a Kantona Sarajevo i MUP-a RS Pale u srijedu je uhapšen M.N. rođen 1996. godine na Palama gdje je i nastanjen zbog izvršenog razbojništva dan prije.

M.N. se sumnjiči da je sa još dvije osobe čiji je identitet poznat policiji 23. oktobra na području Trebevića oko 22 sata otuđio motorno vozilo Golf 5 vlasnika B.A. iz Sarajeva. Trojac je razbojništvo izvršio uz prijetnju pištoljem.

M.N. je nakon kriminalističke obrade predat u dalju nadležnost tužiocu Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo.

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo nastavljaju rad na dokumentovanju pomenutog krivičnog djela, te pronalasku ostalih izvršilaca za kojima je raspisana potraga.


(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.