27.10.2018. 21:29
4
Brat ubijenog policajca Šehovića: Čuvajte se ovog momka sa slike
Alen Šehović, brat jednog od ubijenih policajaca poručio je ubicama da ga se čuvaju, posebno jer je bez obilježja i nije lako uočljiv.

“Za automafiju: Ja sam brat svirepo ubijenog policajca, od momenta kada ste ispucali rafal i nažalost usmrtili moju dušu, morat ćete u budućnosti, pored organa reda, da se čuvate i ovog momka sa slike. Ja nemam nikakvih obilježja i nisam lako primjetan”, rekao je Šehović.

Alen Šehović je kobne noći nekoliko puta putem telefona pokušao kontaktirati svog brata ali nažalost nije uspio.

“Molim dragog Boga da se počinioci privedu licu pravde i da vidim njihova lica, a ostalo je moja briga u budućnosti. Ova objava ide javno jer među mojim prijateljima nema takvih. Kukavice doviđenja, nadam se…”, za kraj je poručio brat ubijenog policajca, Alen Šehović.

Policijske snage iz Bosne i Hercegovine zajednički provode aktivnosti kako bi se što prije pronašle ubice policajaca, Adisa Šehovića i Davora Vuinovića, piše Face TV.

 
4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.