1.11.2018. 20:30
1
Novi detalji ubistva policajaca: Na snimcima sa mjesta gdje su ubijeni policajci se, osim Golfa V, pojavljuje i crni terenac Rexton
I dalje se vrši opsežna istraga zbog ubistva sarajevskih policajaca, Adisa Šehovića i Davora Vujinovića.

Podsjećanja radi, oni su ubijeni prije šest dana u naselju Alipašino Polje, kada je na njih pucala automafija.

Prema pisanju Dnevnog Avaza, trenutno se vrši provjera svih vozača automobila koji se nalaze na video snimcima sigurnosnih kamera iz vremena kada su ubijeni policajci.

Kako saznaje Dnevni Avaz, snimci su skinuti s videonadzora s „Konzuma“, „Amko komerca“, „Zdravljaka“ i jedne cvjećare. Preko registarskih oznaka pronađeni su vozači koji su oko 4.20 sati u prošli petak prolazili pored mjesta ubistava, a policija je od njih uzela izjave, piše Avaz.

Prema pisanju Avaza, na snimcima se osim Golfa 5, kojim su ubice navodno pobjegle, pojavljuje i crni terenac Rexton s blinkerima (policijskim svjetlima) u prednjem donjem dijelu. 

Prve informacije govorile su da je jedno od vozila kojim su automafijaši pobjegli bio Range Rover, ali se sada u fokusu istrage našao Rexton, piše Avaz. 

U MUP-u KS se i dalje vodi velika i opsežna istraga povodom ubistva sarajevskih policajaca.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.