15.11.2018. 13:01
10
Ko je Adis Šetkić zvani Kina, napadač na migrante u sarajevskom tramvaju: Od ranije poznat policiji po krađama
FOTO: kradjbicikala.blogspot.com
Iako je prvobitno bilo javljeno da su migranti napali mladića u tramvaju u centru Sarajeva, prema nezvaničnim informacijama, incident je izazvao Adis Šetkić, koji je od ranije poznat policiji po krađama.

Nezvanično, on je od dvojice migranata pokušao ukrasti mobitele i novčanike, uslijed čega je izbila tuča.

Iz Operativnog centra MUP-a KS su potvrdili da se incident dogodio oko 20 sati  na tramvajskom stajalištu kod Centralne banke.

Iz Hitne pomoći su  kazali da je jedna osoba zadobila lakše tjelesne povrede nastale nakon upotrebe tupog predmeta.

Kako saznajemo, policija će uskoro izuzeti i snimke videonadzora sa zgrade Centralne banke, da pokuša identificirati napadače.

Incident se tretira kao prekršaj, to je bilo narušavanje javnog reda i mira. Jedna osoba je zadobila  povrede. Međutim, još uvijek nije jasno kako je povrijeđena, da li je bilo upotrebe tupog predmeta. Mi nemamo informaciju da je došlo do upotrebe noža", kazala je glasnogovornica MUP-a KS Suvada Kuldija.

Ko je napadač Adis Šetkić?

Adis Šetkić je od ranije poznat policiji po krađama. Tako se na jednom forumu oglasila osoba kojoj je u junu 2016. godine ukradeno biciklo, a za krađu autor posta optužio je Adisa Šetkića.

"U Grand centru na Ilidži mi je ukraden bicikl, iz stambenog dijela zgrade, Centurion BackFire M2, crno-zeleni, izuzetno upadljiv zbog zelene boje, i zelenih kablova.

Zahvaljujući video nadzoru i prijateljima, uspio sam i doci do osobe koja je ukrala biciklo, radi se o Adis Šetkić, zvani Kina.

Slikovni rezultat za adis šetkić krađa
foto: kradjabicikala.blogspot.com

Naravno, sve je prijavljeno PU Ilidža, za istim licem je raspisana i potjernica. Navodno je prijavljen na adresi na Grbavici gdje ga je policija tražila, mada sam dobio informaciju da se krije kod djevojke na Dobrinji V, Elma Duraković Mirašćija i da je često sa njom. 

Policija navodno ne može doći do naloga za pretres jer se ne radi o velikom krivičnom djelu, već samo krađi.

Ukoliko neko od vas vidi biciklo ili još bolje, lopova, molim vas pozovite policiju na 122, ne morate ostavljati svoje podatke, dovoljno je samo da kažete gdje ste vidjeli lice sa potjernice.

Hvala svima unaprijed na pomoći" , napisano je u navedenom postu.
Cijeli post možete pročitati OVDJE.

Na blogu kradjabicikala.blogspot.com možete pronaći detaljnije informacije koje je očigledno napisala osoba kojoj je Šetkić ukrao biciklo.

10
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.