8.12.2018. 12:05
0
Dragičević: Za Novu godinu nema koncerta, ići ćemo do kraja i pobijedićemo
Grupa Pravda za Davida večeras se po 257. put okupila na Trgu Krajine u Banjaluci kako bi pružili podršku porodici ubijenog mladića Davida Dragičevića u višemjesečnoj borbi za istinu i pravdu.

“Ubice, sotone i zločinci, da ste mene ubili nikakav problem ne bi bio. I naživio sam se i lakše bih podnio smrt, mučenje i ubistvo. Mnogo toga sam prošao u životu, a onda ste uzeli moje dijete Nije vam bilo dovoljno što sam sve prošao, pa ste mi uzeli i dijete. Ove godine za Novu godinu nema koncerta. Kao što moj advokat kaže jučer za naše prijave. Tek smo počeli Davore, a ići ćemo do kraja i pobijedićemo”, rekao je večeras na trgu Dragičević pa dodao:

“Ovdje stojimo 257 dana. Meni, a ni vama ništa ne znači ni tapšanje, ni saučešća, ni izjave. Znam kako ti je. Ne treba niko da doživi kako je ovo”, rekao je Dragičević,pise Novi

Rok koji je Dragičević dao nadležnima je da riješe ubistvo njegovog sina je 7. april iduće godine.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.