1.4.2019. 11:36
0
Muškarac iz Gradiške od rođake ukrao oko 800.000 KM
Muškarac inicijala M.M iz Gradiške (1980.) lišen je jučer slobode, zbog sumnje da je izvršilo krađu oko 800.000 KM iz kuće jedne starice u toj općini.

Načelnik Policijske uprave Gradiška Bojan Škorić je na vanrednoj konferenciji za novinare istakao da je tom teškom krađom pričinjena materijalna šteta oštećenoj ženi u iznosu od oko 370.000 američkih dolara i oko 65.000 eura.

M.M. se tereti da je iz podruma porodične kuće oštećene, tokom proteklih mjesec dana krao novac, te nakit u vrijednosti tri hiljade KM.

Novac je pronađen u porodičnoj kući osumnjičenog, koji je u rodbinskoj vezi sa ženom, kojoj je ukrao ušteđevinu koju je, zajedno sa suprugom, stekla tokom rada u Njemačkoj u prethodnih 40 godina.

Identitet oštećene, zbog bezbjednosti, neće biti javno saopćen.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.