9.4.2019. 15:20
0
Pronađeno 70 kilograma skanka u Gračanici
U akciji službenika Uprave policije MUP-a TK, koja je realizirana 22. marta ove godine, na području općine Gračanica u obavljenim pretresima pronađeno je 70 kilograma opojne droge skank.

Službenici policije su tog dana pokušali zaustaviti vozača automobila Audi B8 koji se kretao iz pravca Tuzle ka Doboju. Vozač se nije zaustavio i nastavio je svoje kretanje saobraćajnicom ka Doboju, a po dolasku na područje općine Doboj-Istok napustio je automobil i pobjegao u nepoznatom smjeru.

Službenici MUP-a TK su, prema naredbi Općinskog suda Gračanica, obavili pretres napuštenog automobila i tom prilikom pronašli oko 70 kilograma opojne droge, čija je vrijednost na crnom tržištu oko 500.000 KM. 

Policijski službenici intenzivno tragaju za osobom koja je upravljala automobilom, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.