12.4.2019. 16:11
0
U automobilu koji je sletio u provaliju od 150 metara bile pedagogica, nastavnica, higijeničarka i bivša direktorica OŠ "Kovačići"
FOTO: Dnevni Avaz
U Osnovnoj školi "Kovačići" svi su šokirani i tužni nakon stravične informacije da su u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Sarajeva nastradale njihove tri kolegice, prenosi danas Dnevni Avaz.

Prema pisanju Dnevnog Avaza, prema još uvijek neslužbenim informacijama u vozilu su se nalazile pedagogica, nastavnica, higijeničarka i bivša direktorica ove osnovne škole. Za sada je potvrđena smrt tri osobe, dok se još uvijek traga za četvrtom osobom.

Prema nezvaničnim saznanjima Avaza, uposlenice ove prosvjetne ustanove bile na sahrani bivše kolegice na Palama.

Smrtno su stradale Merima Balkić, Lejla Sadiković i Alma Čorović.

U ovoj osnovnoj školi je trenutno obustavljena nastava, a djeca su se poslala kući.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.