24.4.2019. 9:58
0
Srećku Trifkoviću, koji se sumnjiči za ubistvo sarajevskih policajaca, produžen pritvor na još tri mjeseca
FOTO: Dnevni Avaz
Tužilaštvo Kantona Sarajevo predložilo je još tri mjeseca pritvora automafijašu s Pala Srećku Trifkoviću, koji se sumnjiči da se može dovesti u vezu s ubistvom sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića, prenosi Dnevni Avaz.

Ovu informaciju potvrdila je za Dnevni avaz Azra Bavčić, portparol Tužilaštva. Produženje pritvora mu je predloženo zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi moglo doći do uznemirenja javnosti, utjecaja na svjedoke, prikrivanja dokaze te ponovljanja krivičnog djela.

Trifković je, podsjećamo, već pola godine u pritvoru u KPZ-u Zenica, a uhapšen je krajem oktobra prošle godine. Osim njega, pritvoren je i Miloš Obradov, koji se sumnjiči za isto krivično djelo. Istraga u ovom predmetu traje već pola godine, a optužnice nema, prenosi Avaz.

Nedavno smo objavili da su ključni svjedoci u ovom predmetu Tužilaštvu prijavili da im se prijeti smrću, a riječ je o svjedocima supružnicima Tanji i Boži Vukoje iz Gruda.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.