4.6.2019. 18:54
0
Pljačkaši bacili bombu na poslovnicu "Vakufske banke", a onda opljačkali banku
U bugojanskom naselju Vrbas danas je u 2:40 sati opljačkana poslovnica “Vakufske banke” Na poslovnicu je bačena za sada nepoznata eksplozivna naprava, usljed čega su oštećeni ulazna vrata i bankomat, prenosi Dnevni Avaz.

Policija je ispred banke zatekla razbacan novac u različitim apoenima pa se pretpostavlja da su provalnici uspjeli ukrasti određenu sumu novca.

Na stadionu Hendek u međuvremenu je pronađeno zapaljeno vozilo, koje se, potvrđeno je za Avaz, dovodi u vezu sa pljačkom poslovnice “Vakufske banke”.

Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice Bugojno i Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Bugojno, koji, u koordinaciji s Kantonalnim tužilaštvom, preduzimaju određene korake.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.