12.11.2019. 20:15
0
Više naoružanih pljačkaša presreli vozilo brze pošte, zaštitar iz "Delte" spriječio pljačku vozila
FOTO: Bljesak.info
Više naoružanih pljačkaša presreli su danas oko 18 sati na putu za Aluminij u Mostaru vozilo brze pošte „Aks Express Kurir“, prenosi Avaz.

Prema nepotvrđenim informacijama, zaštitar firme „Delta“, koja osigurava i prati vozilo brze pošte spriječio je pljačku. Policija je brzo stigla na lice mjesta te intenzivno tragaju za pljačkašima.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvankog kantona potvrdili su da nije bilo povrijeđenih, ali i da ništa nije otuđeno.

Ista firma je već bila na meti razbojnika. Dvije maskirane osobe opljačkale su brzu poštu u mostarskom naselju Bišće polje. Otada spomenuta firma koristi zaštitarske usluge.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.