22.12.2019. 15:02
1
U tržnom centru Otoka zaštitar pretukao migranta koji je uhvaćen u krađi
U tržnom centru Otoka u Sarajevu sinoć se desio incident u kojem su radnici obezbjeđenja pretukli dvojicu migranata koji su prethodno počinili krađu u trgovini Bingo.

Iz sarajevske policije potvrđeno je da su juče oko 17.10 zaprimili dojavu o narušavanju javnog reda i mira na Otoci.

Po izlasku na teren, kako kažu, ustanovili su da su prekršaj počinila dvojica migranata koji su nakon toga prebačeni u imigracioni centar.

Međutim, kako pričaju građani koji su se zadesili na mjestu incidenta, nakon što su ih radnici obezbjeđenja razotkrili, migranti su od njih tražili da ne zovu policiju.

Nedugo nakon toga radnik obezbjeđenja je pretukao jednog od migranata, što su očevidci snimili.

Uznemiravajući video klip ovog premlaćivanja kruži društvenim mrežama.

Po dolasku policije u tržni centar Bingo ustanovljeno je da je riječ o stranim državljanima. Povrijeđenom je potom pružena hitna medicinska pomoć te su obojica miranata prebačeni u imigracioni centar, prenosi srpskainfo.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.